Apple Watch 4 ur på afbetaling 

Køb dit nye Apple Watch 4 på afbetaling

Køb Apple Watch 4 på afbetaling

Ét af markedets bedste træningsurer er Apple Watch 4, der er spækket med ny og forbedret teknologi. Med en Apple Watch pris på mellem 3.500 og 4.000 kr., er det ikke sikkert, at du har råd til at betale uret kontant. Står beløbet ikke på opsparingen, kan du dog alligevel få fingrene i din nye træningspartner ved Apple Watch 4 afbetaling.

Den største Apple Watch skærm hidtil, forbedret Digital Crown og elektrisk hjertesensor er bare noget af dét, der skiller det nye Apple Watch ud fra dets forgængere og konkurrenter. Derfor er det intet under, hvis du gerne vil investere i uret, der kan forbedre og lette din træning. Du kan vælge at købe det på afbetaling i mindre månedlige rater; du kan endda også visse steder vælge rentefri finansiering hos forhandleren. Dermed er der ingen udgifter forbundet med at vælge afbetaling (i en del tilfælde dog et mindre oprettelsesgebyr på afbetalingsaftalen).

Apple Watch afbetaling der passer dig

Ved at vælge at købe dit nye Apple Watch 4 på afbetaling, kan du typisk være med til at bestemme, hvordan du betaler uret af. Det vil sige, at du kan vælge en månedlig afbetalingspris, der passer ind i din økonomi, og du har indflydelse på afbetalingsperiodens længde.

Skifter du jævnligt træningsudstyr og planlægger at købe den næste model af Apple Watch, så snart den udkommer, bør du ikke vælge en afbetalingsperiode på mere end 1 år. Det mest fordelagtige er at være færdig med at afbetale uret, inden du udskifter det med en nyere model. Især hvis du planlægger at videresælge dit Apple Watch 4, når det er tid til udskiftning.

Tilbud – Apple Watch

Priserne på Apple Watch 4 varierer hos de forskellige forhandlere af Apple produkter, og du kan også jævnligt finde gode Apple Watch tilbud. Selvom du ønsker at afbetale, er det stadig en fordel at finde den bedste Apple ur pris; det forkorter nemlig din afbetalingsperiode eller mindsker din månedlige ydelse, afhængigt af hvad du foretrækker. Selvom du ikke skal betale kontant, er der altså fordele ved at vælge den forhandler, der tilbyder uret billigst – så længe du stadig kan få en afbetalingsaftale.

Fordele ved at købe dit Apple Watch ur på afbetaling

Rigtig mange steder kan du få rentefri finansiering (rentefri afbetaling), når du vælger at købe dit Apple Watch ur. Det betyder, at der ikke rigtig er nogen ulemper ved at købe på afbetaling, men til gengæld en hel del fordele:

  • Du kan dele betalingen op, uden at det koster mere samlet set

  • Du kan gemme eventuelt opsparede penge eller bruge dem på noget andet

  • Du har selv indflydelse på den månedlige afbetalingspris og afbetalingsperiodens længde

  • Du kan købe det nye Apple Watch 4 uden at have råd

På afbetalt.dk kan du nemt og hurtigt købe dit nye Apple Watch ur på afbetaling. Vi har nemlig samlet nogle af markedets mest fordelagtige afbetalingsaftaler til dig.

Udover Apple Watch 4 kan du desuden købe en lang række andre ting på afbetaling; lige fra iPhones til hvidevarer, babyudstyr og møbler.