Køb Apple Airpods til Black Friday og spar 30-40%

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Er du træt af at have ledninger hængende ned af tøjet, når du skal høre musik? Eller bliver du irriteret over, at de kludrer sig sammen gang på gang, selvom de bare ligger i lommen?

🏷️ Shops med Black Friday tilbud

Relateret artikel: Black Friday iPad

Der kan være mange gode grunde til, hvorfor du har lyst til at skifte dine nuværende earplugs eller høretelefoner ud med nogle Apple airpods. Én ting er i hvert fald helt sikkert: De er meget smarte og er særdeles flotte i designet.

Men et flot design og en god lyd er ikke gratis. I hvert fald ikke når det er fra Apple. Dog kan du på en dag som Black Friday gøre din pengepung en stor tjeneste, da det vælter i tilbud. Vil du derfor virkelig gerne have nogle airpods, men er du for nærig, kan du forkæle dig selv billigt på Black Fiday. 

Hvorfor købe Apple airpods på Black Friday? 

Musik er fantastisk at lytte til i bussen på vej hjem, når der skal laves en vigtig opgave, eller når man bare har brug for at slappe af. Men det bedste er nu og engang, hvis lyden også er derefter og der ikke skal bøvles med filtrede ledninger. Det er netop sådan, du kan få det med Apple airpods og på en dag som Black Friday, behøver du ikke holde dig tilbage, da det bugner med gode tilbud på dem i diverse elektronikbutikker. 

Ved at købe dem på Black Friday kan du altså: 

  • Spare mange penge 
  • Købe dem med god samvittighed 

Selvom Apple Airpods i virkeligheden er mere nice to have end need to have, må du altså gerne forkæle dig selv. Det er ikke noget værd at blive irriteret over ledninger, dårlig lyd eller noget helt tredje, der irriterer dig ved dine nuværende earplugs eller høretelefoner. 

Hvilke shops tilbyder Apple airpods på Black Friday? 

Apple storsælger og har gjort det i mange år på grund af deres moderne og enkle design, men også fordi deres produkter er lækre og gode i brug. Derfor kan du godt regne med, at der er mange elektronikbutikker, der står klar til at lokke dig med det bedst mulige tilbud. 

Det er blandt andet følgende butikker: 

Alle tre butikker er nogle store, online mastodonter, som gerne vil stjæle kunder fra hinanden. Derfor bør du holde et skarpt øje med disse butikker på Black Friday, da de med garanti vil prøve at slå hinanden på prisen. Måske du er heldig at spare mere end 25%? Hvis du sidder klar, finder du i hvert fald ud af det!

Få god lyd i ørerne med Apple airpods på afbetaling 

Sidst i november er der også andet end selvforkælelse at tænke på. For julegaverne begynder også at trænge sig på. Vil du også gerne have råd til dem på Black Friday, men er kontoen ikke helt med på det, kan du hjælpe dig selv ved at købe Apple airpods på afbetaling

Du kan både låne pengene til det og oprette en afbetalingsordning, ligesom du kan dele betalingen op i mindre bidder, så udgifterne bliver mere jævnligt fordelt. Det foregår helt stille og roligt og giver dig egentligt bare mulighed for at købe det, du godt kunne tænke dig på Black Friday

Gør dig selv glad med lækre airpods fra Apple 

Luksuriøse varer er bare lidt bedre end det middelmådige. Det er den oplevelse, du vil få ved at købe Apple Airpods på Black Friday. Du kan sagtens tillade dig det, da priserne er i bund – du vil derfor føle, du får dem smidt i nakken. Slå derfor til nu og glæd dig selv med god lyd og en lækker følelse. 

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.