Købsguide: Find de bedste airfryer tilbud

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

En airfryer er det perfekte valg for dig, der ønsker at spare på fedtstoffet – og dermed skære ned på antal kalorier -, når du laver mad. Populariteten omkring den smarte og brugervenlige tilberedningsmetode afspejles i det store udvalg af modeller, som findes af airfryers. 

Teknologien bag den moderne maskine består af varmluftfriture. Dette er grunden til, at redskabet også kaldes for “varmlufts-fritureovn”. Der er brug for et minimalt omfang af olie for at lave de sprødeste og mest lækre anretninger. Det er muligt at spare helt op til 80% fedtstof, når du laver mad i en air fryer. 

Vil du spare både penge og kalorier, er det værd at købe din airfryer på tilbud. Herunder finder du en komplet guide til at købe den rette varmlufts-fritureovn på udsalg. 

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 691
Købsguide: Find de bedste airfryer tilbud 1
Cosori Premium - Airfryer (Rød)
Cosori Premium Airfryer i rød: Prisvindende med 4,7/5 stjerner fra over 50.000 anmeldelser. 11 forudindstillinger, Rapid Heat-teknologi, og 5,5 liters kapacitet passer til 2-5 personer. Sundere madlavning med minimal olie og nem rengøring. Inkluderer madk
Pris fra 1.299
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 400
Købsguide: Find de bedste airfryer tilbud 2
Cosori Pro - Airfryer
Pris fra 1.199
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 691
Købsguide: Find de bedste airfryer tilbud 3
Cosori Premium - Airfryer (Hvid)
Oplev kulinariske mesterværker med Cosori Premium Airfryer! Vinder af "Bedst i test 2022", denne airfryer har imponeret i alle tests og konkurrencer. Med 11 forudindstillinger og hurtig Quick Heat-teknologi tilberedes maden 1,5 gange hurtigere end i tradi
Pris fra 1.299
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 500
Købsguide: Find de bedste airfryer tilbud 4
Cosori Premium Smart - Airfryer
Pris fra 1.690
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 691
Købsguide: Find de bedste airfryer tilbud 5
Cosori Premium - Airfryer (Sort)
Cosori Premium Airfryer: Førsteklasses køkkenmaskine med 4,7/5 baseret på over 55.000 anmeldelser. Vinder af 'Bedst i test 2022' og Red Dot Design Award. 11 forudindstillinger til forskellige retter, tilbereder 1,5 gange hurtigere end en almindelig ovn. S
Pris fra 1.299
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 491
Købsguide: Find de bedste airfryer tilbud 6
Cosori Dehydrator Airfryer - Rustfrit Stål
Pris fra 1.699
Indlæs flere
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 450
Købsguide: Find de bedste airfryer tilbud 7
Philips airfryer - HD9650/90
Pris fra 2.149
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1700
Købsguide: Find de bedste airfryer tilbud 8
OBH Nordica - Actifry Genius XL - Sort
Pris fra 1.899
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 500
Købsguide: Find de bedste airfryer tilbud 9
Profi Cook XXL airfryer - PC-FR 1177
Pris fra 999
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 100
Købsguide: Find de bedste airfryer tilbud 10
HOLMs deli XL airfryer
Pris fra 599
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 246
Købsguide: Find de bedste airfryer tilbud 11
OBH Nordica airfryer - Easy Fry Classic
Pris fra 649
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 540
Købsguide: Find de bedste airfryer tilbud 12
OBH Nordica airfryer - Easy Fry
Pris fra 759
Indlæs flere

Fordelene ved at købe airfryer på udsalg 

airfried mad

Der kan være forskellige årsager til, at det kan svare sig at købe køkkenmaskine på tilbud. Det er en stor fordel for dig som forbruger, at der igennem de seneste par år er kommet flere og flere producenter på markedet, der designer varmlufts-fritureovne. Producenterne er i konkurrence med hinanden, og dette element er med til at holde priserne nede.

Du kan blandt andet nyde godt af disse ting, når du benytter dig af airfryer tilbud:

  • Du sparer penge på køb af moderne og praktisk køkkenmaskine
  • Der er mange modeller at vælge imellem
  • Du kan købe køkkenmaskinen som en personlig fødselsdagsgave 
  • Du kan få erfaring med, hvilke behov familien har, når det kommer til kaloriefattig madlavning

Den primære grund til at handle på tilbud er at spare penge. Det er bedre at købe køkkenmaskine på tilbud fremfor at gå efter en billig model. På tilbud er det kun prisen, du går på kompromis med – hverken kvalitet eller egenskaber. 

Har du en ven, veninde eller familiemedlem, som ønsker at leve en mere sund livsstil, kan tilbud blive din anledning til at give den moderne køkkenmaskine i gave.

Derfor skal du købe airfryer på tilbud online

Familier, par og singler har vidt forskellige behov, når det kommer til madlavning. På nettet finder du det bredeste udvalg af varmlufts-fritureovne, så du i ro og mag kan sammenligne flere modeller. 

Ligesom der er forskel på, hvilke modeller forskellige forhandlere tilbyder, kan der også være prisforskelle imellem de enkelte udbydere. Der er med andre ord størst sandsynlighed for, at du får den bedste airfryer til rimelige penge, når du handler på nettet. 

Er det første gang, du køber airfryer på tilbud, vil du få en masse vigtige informationer om både brug, rengøring og anvendelsesmuligheder ved at købe på nettet. Du får adgang til informerende produktbeskrivelser, der giver dig god viden om både praktiske og tekniske aspekter. Dermed kan du få mest muligt ud af din køkkenmaskine, når du modtager den. 

Sådan finder du den bedste airfryer

airfryer på tilbud

Der findes 2 typer af køkkenmaskiner, der giver dig mulighed for at tilberede dine fødevarer ved hjælp af varmluftsteknologi. Det er hhv. airfryer samt actifryer. Forskellen mellem er, at en actifryer er en lille bordovn, mens der er en praktisk rørearm indbygget i airfryers. Rørearmen kan lette madlavningen for dig, når du laver rodfrugtfritter, kartofler eller andet tilbehør. “Armen” sikrer, at alt mad får en jævn tilberedning, så der ikke er en halvdel af portionen, der er mere sprød end den anden halvdel.

Du skal holde øje med følgende specifikationer, når du køber airfryer på tilbud:

  • Kapacitet (angivet i kg eller L)
  • 1 eller 2 tilberedningskurve 
  • Design 
  • Maksimumtemperatur
  • Pris 

Det vigtigste er, at din køkkenmaskiner i kapacitet matcher behovene i din familie. Børnefamilien på 4+ personer skal have en model med højere kapacitet end parret eller singlen. Har du brug for at kunne tilberede 2 forskellige slags råvarer i din maskine, skal du vælge en model med 2 adskilte kurve eller beholdere. 

Stort set alle moderne airfryers er designet med brugervenlige funktioner, som er nemme at anvende for både ung og gammel. De mest eksklusive udgaver er dem, hvor du kan styre, hvor høj en temperatur din mad skal tilberedes ved. 

Afhængig af kapacitet kan der være stor forskel på, hvor stor de forskellige air fryers er. Du finder information om størrelse og omkreds i produktbeskrivelserne, så du er sikker på, at der er plads til din maskine i køkkenskabet eller på bordet. 

Mere til køkkenet: Sådan finder du et godt køleskab på tilbud

Hvad koster airfryer på tilbud?

Som tommelfingerregel er der sammenhæng mellem pris og kvalitet, når det kommer til køkkenmaskiner. Derfor kan du forvente, at det er de dyreste maskiner, der har længst levetid, og at det er dem, som har flest funktioner. Der kan være op til 30-50% af den oprindelige pris at spare, når du handler airfryer på udsalg. 

Vil du være sikker på at få en god pris på din kommende køkkenmaskine, kan du holde øje med bestemte modeller fra udvalgte producenter og søge specifikt efter dem på nettet.

Du kan finde airfyers på tilbud hele året igennem. Mens nogle butikker sætter deres køkkenmaskiner ned i pris i forbindelse med fødselsdag, jubilæum eller black friday, er der andre forhandlere, som benytter sig af udsalg som kilde til at få mere plads på varelagrene. 

På nettet får du forskellige valgmuligheder i forhold til betaling. Langt de fleste forhandlere tilbyder deres kunder betaling via den klassiske metode med kort samt de nye, elektroniske betalingsmetoder i form af f.eks. mobilepay. 

Få mest ud af din moderne køkkenmaskine 

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan tilberede i din varmlufts-fritureovn. Det er langt fra kun fritter og tilbehør, køkkenmaskinen egner sig til. Du kan også bruge maskinen til tilberedning af kød og fisk. Sørg for at læse brugsvejledningen, før du går i gang med at anvende maskinen. 

Den bedste måde at forlænge levetiden på din køkkenmaskine på er ved at rengøre den. I brugsvejledningen vil der være en guide til, hvordan du renser din maskine efter brug, så der ikke er rester af mad, som brænder sig fast og forringer hygiejnen. 

Skal det gå nemt med rengøringen, kan du gå efter de maskiner, hvor hovedparten af alle dele kan tåle at komme i opvaskeren. 

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.