Købsguide: AEG vaskemaskiner på tilbud

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Hvis du overvejer at købe en ny vaskemaskine, kan det være, du har kigget på mærket AEG. AEG er et gammelt mærke, som forhandler mange forskellige produkter, og du kan finde gode AEG vaskemaskiner tilbud.

I den her guide får du en gennemgang af mærket, så du er godt klædt på og kan finde en vaskemaskine, der passer til dig og dine behov. Få en kort gennemgang af AEG som firma, så du ved, hvor produkterne kommer fra, og lær mere om de ting, du skal være opmærksom på.

Om AEG

AEG er et mærke, der i dag er ejet af Electrolux-koncernen. Electrolux producerer mange forskellige elektriske apparater, men det er ikke altid dem, der har stået for AEG.

AEG startede nemlig som DEG, Deutsche Edison-Gesellschaft, helt tilbage i 1883, og skiftede til sit nuværende navn allerede i 1887. Grundlægger Emil Rathenau var opmærksom på effektivitet og var én af de første, der bragte samlebåndsproduktion til Tyskland.

Produktionen af AEG-hårde hvidevarer foregår ikke længere i Tyskland, men i Polen og Italien. Skiftet skete efter AEG blev købt af Electrolux, som er én af verdens førende mærker inden for diverse husholdningsapparater.

Du kan nu finde et stort udvalg og mange AEG vaskemaskiner tilbud, der lever op til ethvert behov. Det gør det meget nemmere at finde en god, økonomisk løsning med en fornuftig energiklasse, du kan bruge ofte.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 382
Købsguide: AEG vaskemaskiner på tilbud 1
AEG T8DEM842E - Kondenstørretumbler
AEG T8DEM842E - Kondenstørretumbler AbsoluteCare A++ tørretumbler med stor 8 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af al dit tøj. Kondenstørretumbler med heatpump og lavt energiforbrug i energi
Pris fra 5.117
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 2407
Købsguide: AEG vaskemaskiner på tilbud 2
AEG T9DEN866E - Kondenstørretumbler m/varmepumpe
AEG T9DEN866E - Kondenstørretumbler m/varmepumpe A+++ FiberPro tørretumbler med 3D Scan teknologi, der scanner fugtigheden i tøjet med sensorer. Stor 8 kg max kapacitet, varmepumpeteknologi, indvendigt lys og rummelig tromle med skånsomt tromlemønster. M
Pris fra 6.588
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 2000
Købsguide: AEG vaskemaskiner på tilbud 3
AEG T7DSB831E - Kondenstørretumbler m/varmepumpe - UDG.
AEG T7DSB831E - Kondenstørretumbler m/varmepumpe SensiDry tørretumbler rummer op til 8 kg og har et særligt skånsomt tromlemønster. Med SensiDry får du en tilpasset tørring, ved en lavere temperatur, hvor maskinen tilpasser tidsforbruget til din f
Pris fra 5.495
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 310
Købsguide: AEG vaskemaskiner på tilbud 4
AEG L6FBE740G - Frontbetjent vaskemaskine
AEG L6FBE740G - Frontbetjent vaskemaskine Aeg L6FBE740G vaskemaskine har en kapacitet på 7 kg og er med 1400 omdrejninger. Maskinen er med en kulfri inverter motor, der er slidstærk og i bedste kvalitet. AEG vaskemaskinen tilpasser programmet til fyldn
Pris fra 4.485
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1167
Købsguide: AEG vaskemaskiner på tilbud 5
AEG T8DEL863C - Kondenstørretumbler m/ varmepumpe
AEG T8DEL863C - Kondenstørretumbler m/ varmepumpeFunktioner Kondenstørretumbler med varmepumpeteknologi AbsoluteCare® tørresystem Indvendig LED lys ÖKOInverter motor Udskudt start-funktion Reverserende tromlegang AutoOff - intet standbyforbrug Skånsom
Pris fra 7.028
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1495
Købsguide: AEG vaskemaskiner på tilbud 6
AEG 7000 Series Fritstående Vaskemaskine 8 kg 1400 o/min C
AEG 7000 Series Fritstående Vaskemaskine 8 kg 1400 o/min C VI INTRODUCERER SKJORTER UDEN KRØLDit professionelle look skal være problemfrit. Med vores ProSteam®-teknologiholder dine skjorter sig glatte. Mindre kemisk rens og strygning betyder mindreslid a
Pris fra 5.000
Indlæs flere

Dét skal du se efter, når du kigger på en AEG vaskemaskine

aeg vaskemaskine

Uanset om du kigger på et bestemt mærke eller ej, bør du altid have dine prioriteter i orden. Du skal vide, hvad du vil have fra din vaskemaskine, og hvad du slet ikke kan undvære. Det hjælper dig med at mindske det allerede enorme udvalg, så du bedre kan overskue mulighederne.

Det er en god idé at sørge for, du får en god vaskemaskine garanti, når du køber en AEG vaskemaskine – læs mere om hvorfor i næste afsnit. Få en garanti eller forsikring, der dækker så meget som muligt, så du kan bruge din maskine helt trygt.

Det kan også være en god idé at slå den enkelte model op og se, om der er hyppige fejl i maskinen. Fejlkode E10 ses ved flere af AEGs vaskemaskiner, og det er godt at vide, hvad du skal gøre, hvis du oplever det.

Forstå nogle af de mest almindelige fejlkoder:

KoderFejl
E10, E11, E12, E13Vandindtagningsfejl
E20, E21, E22, E23, E24Udpumpningsfejl
E30, E31, E32Utætheder, niveaukontrolfejl, skum i vandsystemet
E33, E34, E60, E61, E62, E63, E64, E65, E66, E67, E68, E69Fejl på varmelegemet eller styringen
E35Vandet er løbet over
E36, E37, E39Elektronisk fejl

Der findes mange flere fejlkoder end ovenstående, og forhåbentlig kommer du aldrig til at skulle håndtere én. Men mange fejlkoder kan løses nemt, selvom det selvfølgelig forsinker vasken. Bevar roen og slå fejlkoden op, så du kan finde ud af, hvad du videre skal gøre.

Garanti på en AEG vaskemaskine

Selvom du ofte kan finde mange gode AEG vaskemaskiner tilbud, er firmaet også kendt for at have en forholdsvis svingende kvalitet. Mange har gode erfaringer med de mange apparater, også vaskemaskinerne, men der er også et stort udsving hos mærket, når det kommer til fejl og udførsel.

Hvis du har erfaring med AEG og er fortrolig med de behov, maskinerne har, bør du se dig om efter gode AEG vaskemaskiner tilbud. Det er bedre at investere i kvalitet frem for at tage det første og det billigste.

AEGs garanti dækker typisk 10 år, og det er også den forventede levetid, mange har til deres vaskemaskine. I en undersøgelse fra 2016 viste det sig dog, at mange får problemer med deres vaskemaskine allerede inden for fire år efter køb.

Hav altid styr på garanti og reklamationsret, når du køber hårde hvidevarer – også vaskemaskiner på tilbud. AEG er et gammelt og anerkendt mærke, men det skader aldrig at være ekstra godt klædt på.

Find gode AEG vaskemaskiner på tilbud

Hvis du gerne vil have en AEG vaskemaskine, men ikke helt ved, hvor du skal starte med at kigge, kan du begynde så bredt som muligt. Find ud af, hvilke maskiner er på markedet nu, og led så efter AEG vaskemaskiner på tilbud.

Tilbud kan hjælpe dig med at få høj kvalitet til en god pris. Du kan finde dem på nettet eller i fysiske butikker, når der er kampagneperioder eller udsalg. Hvis du er i tvivl om, hvilken vaskemaskine er bedst for dig, kan du konsultere en sælger og høre, hvad de forskellige modeller kan, og hvordan de fungerer i praksis.

Det er også altid en god idé at læse anmeldelser på nettet. Når du ser tests fra uafhængige sider, kan du ofte få en bedre idé om, hvordan et produkt fungerer i det lange løb. Så bliver det nemmere at finde ud af, om en vaskemaskine også er god udenfor salgssiden.

Se også: Bosch vaskemaskiner på tilbud

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.