Guide: Sådan finder du en god AEG tørretumbler på tilbud

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Hvis du er på udkig efter en ny tørretumbler, er du garanteret stødt på mærket AEG. AEG producerer hårde hvidevarer og har en historie, der går tilbage til forrige århundrede. Det kendte brand er ejet af Electrolux, og i dag kan du finde et enormt udvalg af brandets produkter.

Her kan du få en guide til, hvad du skal se efter, når du falder over et godt AEG tørretumbler tilbud. Det er godt at spare penge, men det er endnu bedre at have noget af god kvalitet!

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 382
Guide: Sådan finder du en god AEG tørretumbler på tilbud 2
AEG T8DEM842E - Kondenstørretumbler
AEG T8DEM842E - Kondenstørretumbler AbsoluteCare A++ tørretumbler med stor 8 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af al dit tøj. Kondenstørretumbler med heatpump og lavt energiforbrug i energi
Pris fra 5.117
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 2407
Guide: Sådan finder du en god AEG tørretumbler på tilbud 3
AEG T9DEN866E - Kondenstørretumbler m/varmepumpe
AEG T9DEN866E - Kondenstørretumbler m/varmepumpe A+++ FiberPro tørretumbler med 3D Scan teknologi, der scanner fugtigheden i tøjet med sensorer. Stor 8 kg max kapacitet, varmepumpeteknologi, indvendigt lys og rummelig tromle med skånsomt tromlemønster. M
Pris fra 6.588
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 2000
Guide: Sådan finder du en god AEG tørretumbler på tilbud 4
AEG T7DSB831E - Kondenstørretumbler m/varmepumpe - UDG.
AEG T7DSB831E - Kondenstørretumbler m/varmepumpe SensiDry tørretumbler rummer op til 8 kg og har et særligt skånsomt tromlemønster. Med SensiDry får du en tilpasset tørring, ved en lavere temperatur, hvor maskinen tilpasser tidsforbruget til din f
Pris fra 5.495
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1167
Guide: Sådan finder du en god AEG tørretumbler på tilbud 5
AEG T8DEL863C - Kondenstørretumbler m/ varmepumpe
AEG T8DEL863C - Kondenstørretumbler m/ varmepumpeFunktioner Kondenstørretumbler med varmepumpeteknologi AbsoluteCare® tørresystem Indvendig LED lys ÖKOInverter motor Udskudt start-funktion Reverserende tromlegang AutoOff - intet standbyforbrug Skånsom
Pris fra 7.028
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1495
Guide: Sådan finder du en god AEG tørretumbler på tilbud 6
AEG 7000 Series Fritstående Vaskemaskine 8 kg 1400 o/min C
AEG 7000 Series Fritstående Vaskemaskine 8 kg 1400 o/min C VI INTRODUCERER SKJORTER UDEN KRØLDit professionelle look skal være problemfrit. Med vores ProSteam®-teknologiholder dine skjorter sig glatte. Mindre kemisk rens og strygning betyder mindreslid a
Pris fra 5.000
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 267
Guide: Sådan finder du en god AEG tørretumbler på tilbud 7
AEG T8DSB940C - Kondenstørretumbler
AEG T8DSB940C - KondenstørretumblerBeskyt dit tøj mod at krympe. Med AbsoluteCare®-systemet i vores 8000 Series kan du trygt tørre tøj, du aldrig ville have drømt om at tørre i maskine - selv din blødeste uldbluse. Vores Woolmark-certificerede tørretumbl
Pris fra 7.828
Indlæs flere

Det skal du overveje, inden du køber en AEG tørretumbler

Inden du slår til ved et AEG tørretumbler tilbud, eller ethvert andet godt tilbud for den sags skyld, er der nogle ting, du skal overveje. Før du køber, skal du nemlig være klar over, om tørretumbleren dækker dine behov.

For at finde ud af, hvad dine behov faktisk er, skal du overveje følgende:

  • Hvor ofte vasker du – og hvor ofte har du brug for tørretumbler?
  • Hvor meget skal tørres af gangen?
  • Hvad er kapaciteten på din vaskemaskine?
  • Hvor stor en maskine har du plads til?

Når du kender svaret på de ting, kan du nemmere forstå de forskellige dimensioner og tal, alle salgssider skal have under tørretumblere. Du sørger for at få købt noget ordentligt fra start af, så du ikke skal døje med udfordringer i forhold til samarbejde mellem vaskemaskine og tørretumbler eller trængsel i vaskerummet.

Når du kigger på et AEG tørretumbler tilbud, skal du desuden også se efter, hvor lang tid garantien dækker. En ordentlig garanti kan spare dig for mange penge, hvis uheldet er ude.

AEG kondenstørretumbler

Selvom det ikke er de eneste, du kan få, så er de fleste af AEGs tørretumblere kondenstørretumblere. En kondenstørretumbler kræver, modsat aftrækstørretumblere, ikke mulighed for fri udluftning, og fugten fra tørringen bliver i stedet samlet sammen i en beholder, du nemt kan tage ud og tømme.

En tørretumbler med aftrækskanal leder fugt og varme ud af boligen, mens kondenstørretumbleren kan lede det ud i et afløb via en slange, hvis den ikke har en beholder, den tømmer i.

Aftrækstørretumblere er mest praktiske i små rum og tørrer ofte også tøjet hurtigere, men en kondenstørretumbler er nemme at installere, er mere energivenlig, og så kan vandet fra den genbruges. Desuden er der et større udvalg af forskellige modeller, uanset om du vælger AEG eller ej.

Med kondenstørretumblere vil du, som navnet antyder, opleve tørretumbler kondens og fugtige omgivelser. Derfor skal du huske at lufte ud i det lokale, maskinen står i. Du skal også huske at tømme vandbeholderen ofte – gør det gerne til en vane efter hver brug.

Relateret: Tørretumbler på tilbud

Find et godt AEG tørretumbler tilbud

God kvalitet er vigtigt, men en tørretumbler kan også nemt blive dyr. AEG er et gammelt og erfarent firma, og selvom de i dag ejes af Electrolux, er der stadig stort fokus på den enkelte maskine. Mange af deres tørretumblere kan derfor findes i energiklasserne fra A til A+++, som er den bedste, du kan få. Samtidig er prisen ofte overskuelig.

Du kan sagtens finde et AEG tørretumbler tilbud, så du kan få en maskine til en billig pris. Firmaet er stort og har mange forskellige modeller, og derfor er det ofte også nemt at finde et godt udsalg.

Hold øje med de forskellige butikker, du foretrækker at handle hårde hvidevarer hos, eller se direkte hos AEG for at finde ud af, hvor du finder det bedste AEG tørretumbler tilbud. Du kan også besøge en lokal forhandler og høre sælger, om de kan komme med et godt bud. Forhandlinger er ofte mulige, når det kommer til hårde hvidevarer og lignende produkter.

Kendte fejl ved AEG tørretumblere

Det er selvfølgelig rarest, når tingene bare virker, men tørretumblere kan stadig komme med fejlmeldinger. De fleste almindelige fejlkoder er forholdsvis nemme at løse, og du kan ofte finde svaret på nettet eller i din manual.

Det er godt at kende til nogle af de mest almindelige fejl, din AEG tørretumbler kan vise. Ingen maskine er perfekt, men når problemet er en kendt fejl, er der heldigvis ofte også enten nemme eller håndgribelige løsninger. Her er en kort liste, der kan gøre dig lidt klogere på, hvordan du skal gribe diverse udfordringer an:

FejlkodeFejl
E10, E11, E12, E13Fejl ved indførsel af vand
E20, E21, E22, E23, E24Pumpefejl
E35Vandet siver ud
E33, E34Fejl ved varmelegeme
EF3Utæt/lækage
E36, E37, E39,Elektronisk fejl
EA1, EA6Tromle kan ikke køre
EF2Fejl ved vaskemiddel (kan være skum i tromlen)

Hvis du oplever et større problem, skal du kontakte montøren og finde dit garantibevis frem. Hvis du er i tvivl, eller hvis maskinen laver mærkelige lyde, kan du altid filme dens opførsel på telefonen, slukke maskinen helt, og derefter kontakte nogen, der kan hjælpe.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.