mobil-afbetaling

Mobil på afbetaling

Køb din nye mobil på afbetaling

Du kender det alt for godt. Du sidder med din efterhånden flere år gamle mobiltelefon i hånden. Den er efter flere gange på gulvet ved at være godt medtaget. Men du gider ikke sende den til reparation for 3. gang for at få lavet den smadrede skærm. Højtaleren er så fyldt med lommeuld, at du knapt nok kan ringe til vennerne, for at lave en aftale længere.
Den er kort sagt klar til en udskiftning. Men mobiltelefoner er dyre. De er specielt dyre, hvis man gerne vil have en, der er bedre end den gamle. En helt ny løber ofte op i over 4.000 kroner, hvis den skal betales kontant. Det er mange penge at betale på én gang og ikke altid muligt, når man også skal kunne betale regningerne sidst på måneden. Det tager lang tid at spare pengene op.
Men der er et alternativ. Du kan nemlig købe en mobil på afbetaling. At købe ting på denne måde har et dårligt ry – et ry som det ikke kan leve op til.

Det behøver ikke være dyrt at købe ny mobil på afbetaling

At købe ting på afbetaling er ikke så dyrt og farligt som det lyder. Det er nemt at købe ting på denne måde. Det er hurtigt og man behøver ikke låne penge til at købe de ting, man gerne vil have.
Det foregår ikke meget anderledes, end når du betaler din telefonregning hver måned. Ofte er den betalt af efter et par år, når du er klar til at skifte den ud med en ny.
Når du betaler af hver måned, undgår du at skulle låne penge i banken eller optage et kviklån med tårnhøje renter. Du sparer desuden en masse besvær ved ikke at skulle snakke med banken og bede dem om et lån. Desuden er det på samme måde, hvis du skulle ansøge om et lån på nettet. At ansøge om et lån på nettet er ofte en besværlig og tidskrævende proces, som i sidste ende efterlader dig med en langt dyrere telefon, end hvis du vælger at købe den over flere måneder.
Så frygt ej og køb trygt din nye telefon – uden at skulle låne penge. Føler du dig fristet, kan du også få en iPad på afbetaling.

Køb den nye mobil på afbetaling

Når du har taget valget om at skifte den gamle slidte telefon ud, er der ikke lang vej før du har din nye telefon i hånden, såfremt du vælger den hurtigste løsning og beslutter dig at købe den på afbetaling.
Nu kan du nyde din nye telefon, uden at skulle tænke på at lægge til side i flere måneder og leve ekstra sparsommeligt for at få råd. Du behøver heller ikke at skulle tænke på et dyrt forbrugslån med høje renter, der gør dit nye køb dyrere og dyrere for hver dag du har lånet. Du kan med ro i sindet nyde din nye telefon måned efter måned, mens du betaler den af, samtidig med at du bruger den og har glæde af den. Så spring ud i det og køb din telefon på afbetaling. Fordelene ved at købe telefonen på denne måde opvejer klart ulemperne. Desuden slipper du for at skulle døjes med sin gamle ødelagte telefon og de dyre alternativer. Det er den eneste fornuftige løsning.

Mobil på afbetaling
5 (100%) 9 votes